Atunci cand vine vorba despre decoratiunile interioare, micile detalii sunt cel mai adesea, cele care fac diferenta. Stilul, culorile folosite sau tema sunt cele care definesc o incapere.

Lumina poate impune sau crea o atmosfera

Cel mai adesea ignorate sau trecute cu vederea, veiozele au numeroase functii si vin cu o nota decorativa pentru casa ta. Micile lor dimensiuni, dar si polivalenta lor le fac sa fie extrem de usor de transportat, dar si sa se potriveasca oricarui tip de decor.

Veiozele sunt insa si functionale si te ajuta sa adaugi nota finala decorului tau. Iar veiozele sunt si cele care pot transforma un apartament sau o casa bine luminata, dar rece in cel mai calduros si convivial mediu.

Sunt cele mai estetice obiecte din casa ta si sunt si cele mai aparte- se pot pune pe noptiere, pe etajere, dar si pe alte piese de mobilier cu finete si cu stil.

Fie ca vorbim despre un colt de lectura, o lampa birou pentru teme sau o etajera, modelele de veioze ikea sunt cele care sunt elemente esentiale pentru orice incapere. Dar, care adauga si un efect dramatic si un interes vizual interesant.

Alege fie o veioza superba pentru dormitor, alege veioze dedeman si nu ai cum sa dai gres. In acest fel, iti vei ilumina spatiul cu stil. Pentru a pune in valoare un decor traditional, poti alege veiozele cu baza din metal stralucitor, din sticla sau din lemn. Acest stil se preteaza mai degraba la un spatiu mai formal.

Poti alege veioze dormitor pentru fiecare parte a canapelei sau pentru fiecare noptiera. Pentru un decor mai degraba industrial, poti alege un model de veioza mai fina, cu cele mai frumoase detalii.

Sau poti alege materiale precum metalul sau cimentul, un stil epurat si un design utilitar. Formele si functionalitatea trebuie sa se intalneasca pentru a injecta un plus de retro pentru fiecare spatiu.

Daca esti in cautarea unui look mai rustic, poti alege modelele de veioze din lemn folosit, fier forjat sau metal. Sau, daca vrei sa creezi cea mai frumosa ambianta nautica la tine in casa, poti alege modele de lampa sau veioze, cu detalii din ratan, sticla colorata, sfoara impletita sau ceramica.

Cei care adora stilul minimalist scandinav, pot alege si modele de veioze simple, care vor completa de minune decorul. Detaliile elegante, dar simple, pot crea un stil modern. Lampile joase, pe un suport fix sunt si ele cel mai functionale si mai agreabile.

Nu uita insa ca veioza pe care o alegi, trebuie sa se integreze foarte frumos cu stilul incaperii, dar si cu lumina deja existenta in incapere. Poate sa fie vorba despre surse de lumina incastrate, care pot crea ambianta generala, un iluminat de accent, care sa puna in valoare elementele de arhitectura, sau chiar de un iluminat functional.

Pentru un look mai unic, poti alege sa imbini doua veioze complet diferite, in culori diferite sau forme geometrice similare pentru ca incaperea unde sunt asezate sa aiba un aspect unic.

Veiozele sunt deci cea mai buna alegere atunci cand vrei sa creezi o ambianta cocoon, design sau sic in casa ta. Sunt mult mai placute ochiului fata de lustre sau un lampadar si difuzeaza cea mai placuta lumina.

Alege si tu veioze, un aliat de pret atunci cand vrei sa creezi un decor o atmosfera mai calma pe care vrei sa obtii in dormitor mai aels. Pot deveni astfel cea mai buna sursa de inspiratie pentru cel mai frumos si cel mai reusit decor!

Cu ele nu ai cum sa dai gres si un lucru e sigur – vei gasi modele pentru toate gusturile!