Rochița neagră, little black dress face parte din categoria pieselor indispensabile din garderobă, care te salvează în orice situație. Este ideală atât pentru un look mai șic, cât și pentru unul mai casual.

O veritabilă piesă vestimentară emblematică, o rochie elegantă, rochia neagră elegantă este cea care va conferi un plus de șic și de alură celor care o poartă. 

Care sunt cele mai bune idei de ținute?

Pentru un look de seară mai elegant și mai sobru, alege modele de rochii tip sacou sau o rochie asimetrică cu mânecile trei sferturi. Un decolteu în V te va pune de minune în valoare. 

Rochia neagră de seară, elegantă, trebuie să se aleagă sobră, uneori scurtă. Evită astfel detaliile care ar putea să o supraîncarce precum volănașele, nasturii prea impozanți sau gulerele prea mari.

Și, cele mai frumoase modele de rochii de seară în nuanțe de negru merg de minune la nunți. Da, pot să fie la fel de elegante ca orice alte rochii pentru a asista la o ceremonie matrimonială sau orice alt eveniment mai special, punând în același timp, cel mai bine picioarele în valoare. 

Pentru a obține cel mai frumos look, poți alege o rochie neagră elegantă cu franjuri, pentru a fi unică și glamour. Alegând rochii cu franjuri, vei alege și un look foarte șic. 

Rochia neagră lungă este un model de rochie extrem de versatil, care se poate purta la multe ocazii. Se poate purta atât cu pantofi cu toc, cât și cu pantofi mai joși.

Citeste continuarea articolului aici.

Promotii rochii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *